Zlati recept, ki preprečuje raka in demenco

0
Kurkuma pomaga pri hujšanju, ščiti pred rakom in demenco. (foto: Pixabay.com)

Ena žlička dnevno je dovolj, da naredite za svoje zdravje zelo veliko. Ta zares zlati recept vam bo pomagal do odličnega zdravja in počutja.

Kar nekajkrat smo že pisali o zdravilnih učinkih medu in kurkume. Sedaj pa je po spletu zakrožil ta zlati recept, ki naj bi bil odličen naravni antibiotik, tako močan, da prepreči celo raka. Imenujejo ga zlata mešanice, piše portal Atma.hr.

Najmočnejši sestavini recepta sta kurkuma in med. Obe sestavini sta zelo zdravilni in zelo pozitivno vplivata na naše telo. Kurkuma vsebuje številne antioksidante, preprečuje nastanek raka in demence. Tudi med vsebuje številne antioksidante in krepi imunsko odpornost. Obe sestavini pa zelo dobro ščitita telo pred številnimi bakterijami, virusi in vnetji.

Za pripravo tega močnega naravnega antibiotika boste potrebovali eno žličko naribane limonine lupine, eno žličko kurkume, 100 gramov medu, dve čajni žlici jabolčnega kisa in ščepec popra.

Najprej zmešajte poper, kurkuma in jabolčni kis. Dodajte še naribano lupinico in med ter dobro premešajte. Nato zmes nadevajte v steklen kozarček in hranite v hladilniku.

Enkrat na dan pojejte po eno žlico te mešanice. Najbolje je, če jo pojeste zjutraj, lahko pa tudi tekom dneva. Pripravek dajte v usta in počasi topite in požirajte. Nato malce počakajte in čez popijte kozarec mlačne vode.

Takšno mešanico si lahko pripravljate in jo jeste vsak drugi dan. Jejte dva do tri tedne, naredite teden dni odmora in spet ponovite.