Zelo močan:Recept, ki očisti žile bolje od vseh zdravil!

Prehranjujte se zdravo. (foto: freepik.com)

Ta naravni recept je tako učinkovit, da takoj očisti in okrepi žile, okrepi tudi srce in vas zaščiti pred mnogimi boleznimi. Poskusite in se prepričajte sami!

Kombinacija teh naravnih živil je tako zdravilna, da izboljšanje opazite že po nekaj dnevih. S tem receptom lahko naredite nekajkrat letno kuro in očistite svoje žile na naraven način. Poleg tega pa okrepite svoje srce, okrepite celo telo in preženete utrujenost.

Za pripravo boste potrebovali štiri limone, štiri stroke česna, manjši košček ingverja, dva litra vode.

Najprej očistite limone. Če nimate organskih, jih potopite v vodo, ki ste ji dodali dve žlici sode bikarbone in pustite eno uro. Tako se boste rešili pesticidov iz olupkov.

Nato limone z olupki vred narežite. Očistite tudi česen, olupite in narežite ingver. Vse sestavine dajte v mešalnik in zmešajte. Nato pretresite v posodo, dolijte vodo in kuhajte. Takoj, ko zavre, odstavite, premešate in pustite, da se ohladi. Nato precedite tekočino in jo nalijte v steklenico. Hranite v hladilniku dobro zaprto.

Pijte po deciliter tega pripravka vsak dan zjutraj in zvečer. Popijte do konca, nato pa spet ponovite čez nekaj mesecev.