Že žlička tega zdravila rešuje življenje in topi maščobo

0
Ingver je odličen tudi za hujšanje. (foto: freepik.com)

S tem zelo starim in močnim receptom lahko sami poskrbite za dobro zdravje. Z njim boste uravnali maščobo v krvi in si okrepili celo telo!

To staro zdravilo je zelo učinkovito, sestavljeno pa iz limon in peteršilja. Z njim so že nekoč izboljševali zdravje in se zaščitili pred boleznimi.

S tem receptom lahko hitro znižate holesterol in topite maščobe v krvi. To pa bo pripomoglo tudi k veliko boljšemu počutju, okrepili boste srce in ožilje in preprečili razvoj bolezni.

Potrebujete kilogram limon, pet do šest vejic peteršilja, sodo bikarbono in vodo.

Limone z olupki vred operite v vodi, ki ste ji dodali sodo bikarbono. V takšni kopeli naj ostanejo eno uro, nato jih sperite. Tako boste odstranili strupene pesticide iz njih in lahko jih boste uporabljali skupaj z olupki.

Peteršilj očistite in sesekljajte, enako naredite z limono, kar z olupki jo narežite na manjše koščke. Nato dajte oboje v lonec, nalijte čez tri litre vode in kuhajte na zmerni temperaturi dve do tri ure, da se sestavine dobro razkuhajo. Nato odstavite, precedite in nalijte v steklenico. Dobili boste okrog liter in pol sirupa. Pijte po eno žlico tega sirupa vsako jutro na prazen želodec. Kura naj traja dva tedna. Sirup hranite v hladilniku.