Zdravilno olje, ki takoj odpravi vsako bolečino

Lovor (foto: pixabay.com)

Vas bolijo sklepi, kosti, imate revmo, artritis, vas muči glavobol? Potem je to zdravilno olje pravo za vas!

Lovor dobro poznamo. Ta zdravilna mediteranska začimba je zares vredna zlata. Lovor je tako zdravilen, da lahko odpravi glavobol, prežene utrujenost in povrne telesu energijo. Povsem preprosto – zažgite lovorjev list in nato vdihujte dim, ki nastane. To boste najlažje storili tako, da en list zažgete v skodelici, postavite v sobo in vdihujete zdravilno eterično olje, ki se začne razširjati po sobi. Nekoliko nenavadno, a pomaga.

Pripravite pa si lahko tudi zelo zdravo lovorjevo olje. Zanj boste potrebovali 40 listov lovorja in 300 ml kvalitetnega oljčnega olja. Lovor zdrobite in dajte v kozarec. Čez nalijte oljčno olje. Pustite zaprto vsak dva tedna, vmes večkrat pretresite. Nato pa precedite skozi gazo v steklenico.

S takšnim zdravilnim oljem si lahko vsak dan po večkrat masirate boleče sklepe, mišice, kosti. Olje bo hitro začelo delovati.

Olje pa lahko tudi pijete. Vsak dan lahko spijete eno majhno žličko tega olja, ali pa ga uporabljate pri jedeh. Z njim boste blažili bolečine v sklepih, blažili boste stres, zelo pozitivno deluje tudi na živčni sistem, odpravlja glavobol, krepi možgane, pomaga pri čiščenju telesa, krepi jetra, zdravi pa tudi srce in ožilje.