Zdravilna voda, ki v trenutku stopi odvečno maščobo

0
Ingverjev napitek je zdravilen in osvežujoč. Foto: Pixabay.com

Sami lahko pripravite zares zdravilno tekočino, ki vam bo pomagala pri hujšanju in pri topljenju maščobe. Pijte jo tudi takrat, ko jeste zelo mastno hrano!

Sami lahko naredite zelo zdravilno vodo. Pomagala vam bo pri hitrejšemu hujšanju, topi odvečne maščobe, čisti kri, odpravlja strupene toksine iz celega telesa, ureja prebavo. Tako močna je, da je z njo hujšanje veliko lažje, saj zares deluje na metabolizem.

Priprava je popolnoma enostavna. Potrebujete le liter in pol vode in približno pet centimetrov velik ingverjev koren. Tega očistite, narežite.

Samo vodo kuhajte na zmerni temperaturi približno dvajset minut. Nato vanjo dodajte narezan ingver. Odstavite in ne precejajte. Nalijte v termo posodo in iz nje pijte to toplo tekočino tekom celega dne. Čez dan morate popiti vso tekočino, naslednjega dne pa si pripravite novo.

Ajurvedski strokovnjaki svetujejo, da tak napitek pijete vsak dan, več tednov. Lahko tudi več mesecev. Škodil vam ne bo, prinesel pa bo ogromno dobrega. Že po nekaj tednih rednega pitja boste občutili veliko razliko v zdravju, počutju in tudi na tehtnici!