Zdrav napitek, ki znižuje holesterol in topi odvečne kilograme

0
Napitek topi odvečne kilograme. (foto: pexels.com)

Neverjetni napitek, ki je presenetil mnoge s svojim zdravilnim delovanjem, je popolnoma enostaven za pripravo. Preizkusite ga, ne bo vam žal, saj zares deluje!

Glavna sestavina tega zelo učinkovitega naravnega napitka je peteršilj. Ta vsebuje mnogo zdravilnih snovi, ti pa pospešeno odpravljajo strupene toksine iz telesa. Prav tako pa pospešuje kroženje krvi, če pa mu dodate še limonin sok, dobite odlično zdravilo, ki je zares čudežno! Z njim hitro znižate raven nevarnega holesterola, hujšanje pa postane veliko hitrejše in enostavnejše.

Za ta močni napitek boste potrebovali liter in pol vode, tri šopke peteršilja in kilogram limon. Če nimate ekološko pridelanih limon, potem olupkov raje ne uporabite. V tem primeru vzemite dve limoni več in jih olupite.

V hladno vodo narežite limone, dodajte sesekljan peteršilj in premešajte. Nato pokrijte in pustite na hladnem 24 ur. Zatem zmešajte s paličnim mešalnikom, nalijte v steklenico in hranite v hladilniku. Vsak dan popijte po en deciliter tega napitka. Pijete ga lahko zjutraj, pred prvim obrokom. Popijte do konca, nato si pripravite nov napitek.