Z njim boste očistili pljuča ter takoj pozdravili kašelj

0
foto: pixabay.com

Čista pljuča so temelj dobrega zdravja. V prispevku boste našli zelo močan recept, s katerim boste očistili pljuča sluzi in takoj odpravili nadležni kašelj!

Če imate sluz v pljučih, če ste preboleli prehlad, bronhitis, pljučnico, če imate pogosto težave z dihali, če kašljate, potem poskušajte okrepiti svoja pljuča z naravnim nasvetom.

Potrebujete le lovorov list, žajbelj in lanena semena

S prvim nasvetom boste očistili pljuča, odpravili sluz, pozdravili kašelj. Najprej na zmerni temperaturi stopite v lončku 250 gramov rjavega sladkorja. Pazite, da se ne zažge. Nato mu dodajte dva do tri decilitre vode, tri žličke posušenega žajblja in tri žličke suhih in zmečkanih listov lovorja. Ko zavre, kuhajte še nekaj minut, nato odstavite in pokrite, da se ohladi. Nato sirup, ki ste ga dobili, precedite in hranite v steklenički dobro zaprtega na hladnem in temnem mestu. Sirup jemljite v času prehlada in kašlja tri do štirikrat dnevno po eno žličko. Jemljite tako dolgo, dokler se stanje ne izboljša.

S tem receptom pa boste ustavili nadležen in dolgotrajen kašelj. V lonček dajte tri žličke lanenega semena in ped decilitrov vode. Kuhajte na zmerni temperaturi deset minut. Dodajte še žličko suhega timijana, nato odstavite in pokrijte. Pustite dvajset minut, nato precedite in pijte po požirkih tekom celega dne. Vsak dan si pripravite sveži napitek.