To je metoda, ki takoj odpravi utrujenost, stres, glavobol in bolečine v trebuhu

0
Ljudsko zdravilo zdravi vnete sklepe. (foto: freepik.com)

S to metodo lahko zelo hitro pomagate sami sebi in se v pol minute rešite stresa, bolečin, utrujenosti. Mi smo jo preizkusili in zares pomaga!

Stara kitajska metoda zdravi s pomočjo pritiska na določene točke na telesu. S tem stimulira delovanje določenega organa. Telo je povezano, tvori enoto, če je energijsko prehodno, je počutje boljše, je zdravje boljše.

Akupresura temelji na zdravljenju s pritiskom. Poslužujete se jo lahko sami in si pomagate, dovolj je, da poznate, kje na telesu so določene točke, ki jih je potrebno masirati oziroma nanje pritisniti.

Če imate glavobol, če ste pod stresom, vas boli želodec, ste utrujeni, brez energije, potem poskušajte s to metodo. Na fotografiji je prikazano, katero točko na roki morate pritisniti s palcem in kazalcem. Točko nežno pritiskajte in masirajte s krožnimi gibi. Pritiskate lahko do točke bolečine. Že po nekaj sekundah boste občutili spremembo na bolje, v polovici minute pa bo vaša težava izginila. Glavobol bo zelo hitro minil, misli bodo spet bolj jasne, prav tako vas bo hitro prenehal boleti želodec.

Foto: google

Uporabite to metodo vedno, ko čutite utrujenost, bolečine in si pomagajte sami.