Super zdravilo, ki zdravi astmo, artritis, visok krvni tlak, celo raka …

Limona in ingver sta v veliko pomoč pri hujšanju. (foto: freepik.com)

To je zares super močno naravno zdravilo, s katerim lahko lajšate in zdravite številne bolezenske težave. Preizkusite ga, ne bo vam žal!

To staro zdravilo prihaja iz amiške knjige naravnih receptov. Pomaga in zdravi številne bolezni, med njimi tudi astmo, razjede, artritis, previsok krvni tlak, prehlad, gripo, impotenco, celo rakava obolenja in še mnogo več.

Ta stari tradicionalni recept so Amiši uporabljali iz roda v rod. z njim boste zelo hitro okrepili imunski sistem, znižali raven nevarnega holesterola, raven sladkorja.

Zdravilo ima tudi močno anti rakavo delovanje, kar pomeni, da ubija rakave celice in preprečuje razvoj te hude bolezni. Deluje pa tudi proti nevarnim bakterijam in virusom.

Zdravilo se jemlje redno, nekaj tednov. Že po dveh tednih pa boste občutili zelo veliko spremembo na bolje.

Recept je za pripravo enega odmerka. Zmešajte s paličnim mešalnikom eno žličko naravnega jabolčnega kisa, eno žličko limoninega soka, košček ingverja v velikosti stroka česna, en strok česna, eno žličko domačega medu. Da boste sestavine lažje zmešali, dodajte še pol kozarca vode. Dobro zmešajte in pustite zmes pet dni v hladilniku.

Recept vsebuje količino za en dan, zato lahko to količino pomnožite vsaj s petimi dnevi, da ne delate tega pripravka vsak dan.

Ko mešanica odstoji v hladilniku pet dni, jo popijte. Najboljše rezultate boste dosegli, če jo boste pili na prazen želodec takoj zjutraj, ko vstanete. Če imate resnejše bolezenske težave, pa jo pijte še zvečer. Torej dvakrat na dan. Pijte jo redno, vsaj dva tedna, še boljše pa je, da je kura dolga mesec dni. Nato naredite teden dni odmora in spet ponovite.

Če imate sladkorno, če imate težave s sladkorjem, potem med izpustite.