Super recept, s katerim v nekaj dneh razstrupite celo telo

Semena zdravijo. (foto: pexels.com)

Če temeljito očistite črevesje, potem za svoje zdravje naredite zelo veliko. Iz črevesja namreč izvirajo številne bolezni. Ta recept vsebuje dve močni živili, ki bosta hitro razstrupili, očistili in okrepili vaše črevesje!

Skozi črevesje leta in leta potuje hrana, pijača, s časoma pa se v črevesju nalagajo snovi, odpadki, tudi strupeni toksini. Če je teh nesnag preveč, lahko zbolimo, poslabša se počutje, pride do zaprtosti, do neredne prebave. Upočasni se metabolizem, razvije se lahko sladkorna bolezen, pride do debelosti, bolezni jeter in ledvic, pojavijo se težave z vidom, s sluhom, tudi zdravje kože se poslabša. Razvoje se lahko celo rak.

Sami lahko naredite kuro, očistite in razstrupite svoje črevesje. Potrebujete mleto laneno seme in kefir ali naravno kislo mleko.

Laneno seme je tako močno, da lahko v nekaj tednih popolnoma očisti tanko in debelo črevesje sluzi, odpadkov, strupenih toksinov, parazitov. S pomočjo te metode boste tudi shujšali, saj se vam bo uravnala prebava, pospešili boste metabolizem, okrepili vse notranje organe, jih očistili, si izboljšali počutje.

Kura je preprosta. Tri tedne redno jejte lanena semena s kefirjem ali kislim mlekom za zajtrk. Prvi teden jejte po eno žlico mletih lanenih semen, zmešanih s 100 ml kefirja ali kislega mleka. Naslednji teden jejte po dve žlici mletih lanenih semen, pomešanih s 200 ml kefirja ali kislega mleka. Tretji teden pa jejte po tri žlice lanenih semen, pomešanih s 150 ml kefirja ali kislega mleka.

Najboljše je, da kupite cela lanena semena in jih meljete sami sproti. Vedno si pripravljajte sveže mleta semena, le takšna namreč ohranijo vse hranilne snovi.

Tak obrok imejte zjutraj za zajtrk, pomembno pa je tudi, da med kuro spijete dovolj tekočine. Pijte po dva litra vode na dan.