Super pripravek, ki odžene vse viruse in bakterije

0
foto: pixabay.com

To zdravilo ima zares močno antivirusno in antiglivično delovanje. Izboljšuje kroženje krvi in zdravi žleze po celem telesu. Uspešno uničuje tudi preveč razmnožene glivice kandide.

Ta stari ljudski nasvet vam lahko pomaga, če želite pospešiti kroženje krvi in s tem okrepiti zdravje srca, možganov, izboljšati imunski sitem in počutje, se znebiti škodljivih glivic in bakterij, ki stalno napadajo naše telo.

Za pripravo tega recepta boste potrebovali 700 ml jabolčnega kisa, četrt skodelice zmečkanega česna, četrt skodelice zmečkane rdeče čebule, dve sveži pekoči papriki, četrt skodelice naribanega ingverja, dve žlici naribanega hrena in dve žlički kurkume v prahu.

V večji kozarec zmešajte vse sestavine razen jabolčnega kisa. Kozarec naj bo z mešanico napolnjen do dveh tretjin, nato čez nalijte kis vse do vrha. Nato dobro zaprite in močno pretresite. Pripravek hranite na suhem in hladnem dva tedna, vsak dan dobro premešajte. Po dveh tednih je recept pripravljen, precedite ga skozi gazo in sirup hranite na sobni temperaturi.

Jejte po eno žličko tega sirupa vsak dan in s tem boste uničili vse škodljive bakterije, glivice in viruse. Hitro boste okrepili imunsko odpornost, kmalu pa boste občutili tudi boljše počutje.

Če imate težave s prehladom, gripo, če imate kakšno infekcijo, kandido, potem lahko ta pripravek jemljete po šestkrat na dan po eno majhno žličko.