Rešite se bolezni srca in ožilja z enim samim nasvetom!

0
Fige odpravljajo zaprtost. foto: freepik.com

To je zelo enostaven, a zelo učinkovit nasvet, s katerim lahko izboljšate raven maščob v krvi, preprečite vnetja v telesu in posledično razvoj srčno-žilnih bolezni.

Zaradi vse hitrejšega življenjskega tempa, nezdrave prehrane, stresa in pomanjkanja fizične aktivnosti, so bolezni srca in ožilja vse bolj pogoste. Prevelika količina maščobe v krvi lahko privede do bolezni, do slabšega počutja. Prihaja do debelitve sten krvnih žil, ateroskleroze, vse to pa privede lahko to bolezni.

Edini način, da veste, kako dobro kri imate, kako zdravo je vaše srce in ožilje, je s pomočjo temeljitega pregleda pri zdravniku, s pregledom krvi. In če rezultati niso najboljši, vam lahko pomaga ta domači in močni recept.

Potrebovali boste fige in domači jabolčni kis.

Zdravilo pripravljajte zvečer, pijte pa ga zjutraj. Vzemite tri suhe fige, z zobotrebcem jih dobro prebodite na več mestih, nato pa jih dajte v steklen kozarec. Dodajte dva decilitra domačega jabolčnega kisa. Tako naj stojijo 12 ur, nato jih lahko zaužijete. Če jih boste namočili v večernih urah, jih pojejte naslednjega dne. Jabolčnega kisa pa ne zavrzite, uporabljate ga lahko sedem dni za namakanje fig. Osmi dan pa nalijete nov kis.

Ta kura traja dva tedna. Poleg nje pa pazite še na zdravo prehrano in na gibanje. Po opravljeni kuri bodo vaši krvni rezultati mnogo boljši.