Preprost recept, s katerim boste za vedno odpravili bolečine v kosteh, sklepih …

(foto: freepik.com)

To zdravilo je postalo zelo znano in uporabno po vsem svetu. Z njim se lahko znebite bolečin v sklepih, kosteh, v vratu, hrbtenici, kolenih … preverite sami!

Terapija, za katero mnogi trdijo, da je zares čudežna, je sestavljena iz jedilne želatine! To je potrebno jesti nekaj tednov in bolečine popolnoma izginejo.

Za recept boste torej potrebovali jedilno želatino, ki jo lahko kupite v trgovini. Prodajajo jo v različnih oblikah, potrebujete takšno, ki je brez dodatkov sladkorja, umetnih barvil.

Preden greste spat, si v kozarcu vode zmešajte žličko želatine in popijte. Ko boste zmes mešali, bo postajala vse bolj gosta, zato jo popijte čim prej, da bo šlo lažje.

Če vam je tako neokusna, jo lahko zmešate tudi z jogurtom, s kosmiči, žitaricami …

Takšno kuro izvajajte štiri do šest tednov vsak večer in bolečine bodo počasi izginile.

Zakaj želatina deluje?

Želatina je proizvod živalskega porekla, ki nastane s hidrolizo proteina kalogena, ki je glavno vezivo živalskega tkiva. Ko se staramo, naše telo prične proizvajati manj kolagena, kar se kaže v bolečinah, oteklih sklepih, revmi.

Raziskave, ki pa so jih naredili, so pokazale, da želatina lahko pozitivno vpliva tudi na boljšo rast las in bolj močne nohte. Pozitivno vpliva tudi na kožo, upočasnjuje staranje. Skoraj vsi, ki so  raziskavi sodelovali, so potrdili tudi, da bolje spijo, zmanjša se celulit, pospeši metabolizem.

Preizkusite ta recept, morda pomaga tudi vam!