Po prebranem nikoli več ne boste kupili sirupa proti kašlju!

Ananas je v veliko pomoč tudi pri hujšanju. (foto: freepik.com)

Kadar zbolimo, imamo gripo, vnetje dihalnih poti, kadar močno kašljamo, je prva stvar, da se odpravimo v nakup zdravil, ki bi nam pomagala do boljšega zdravja. Po prebranem tega ne boste več počeli …

Ali ste vedeli, da je ananas veliko močnejši od mnogih zdravil proti prehladu, kašlju? Raziskave so pokazale, da vsebuje številne antioksidante, tudi bromelain, ki takoj pozdravi infekcije in uniči razne bakterije. Ananas je naravno živilo, nima negativnih stranskih učinkov na zdravje in takoj pomaga.

Že takoj, ko zaužijete zdravilo iz ananasa, ki ga lahko naredite sami, se vaše počutje bistveno izboljša. V nekaj urah pa je sprememba na bolje ogromna.  To pa zato, ker ananas vsebuje veliko vitamina C in encime, ki pozitivno delujejo na naš organizem. Magnezij v njem pa pomaga krepiti kosti. Torej ima ananas še eno veliko prednost – preprečuje razvoj osteoporoze. Jejte ga!

Ne zapravljajte denarja za draga zdravila, kupite ananas in okrepite zdravje. Z njim boste izboljšali zdravje celega telesa, izboljšali boste počutje, okrepili imunski sistem. Če vas boli grlo, če kašljate, ste prehlajeni, vam bo hitro pomagal k ozdravitvi.

Seveda pa morate uživati sveži ananas in ne tistega iz konzerve, ki vsebuje še dodatni sladkor. Le sveži je zdrav.

Iz njega pa lahko naredite tudi zelo učinkovit sirup, ki bo takoj pregnal kašelj, bolezni dihal in vas okrepil. Potrebujete skodelico svežega ananasa, žlico naribanega ingverja, žlico medu, sok ene limone in dva ščepca kajenskega popra.

Sestavine zmešajte s paličnim mešalnikom in takoj popijte.

Tudi če ste zdravi, se včasih spomnite na ta recept in ga naredite preventivno!