Očistite ta organ, pa bodo bolezni izginile

0
Povrnite si zdravje in dobro počutje. (foto: freepik.com)

Če so vaše ledvice zdrave, če delujejo dobro, potem je tudi zdravje in počutje odlično. Zato si pripravite ta močan pripravek, ki bo zares očistil in razstrupil vaše ledvice!

Preveč strupenih toksinov lahko upočasni delovanje ledvic. Pride lahko do bolezni, do slabega počutja. Zato je potrebno dobro skrbeti za svoje telo in redno razstrupljati ledvice. Tako jim pomagate, da delujejo bolje.

Ledvice najbolj obremenijo beljakovine živalskega izvora, gensko spremenjena hrana, umetna sladila, gazirana pijača, preveč mlečnih izdelkov, alkohol, zdravila, kofein, cigarete. Zato poskušajte živeti čim bolj zdravo in že s premišljenim vnosom hrane in pijače skrbite za svoje telo.

Če želite okrepiti svoje ledvice, potem jejte hrano, ki je bogata s kalijem, magnezijem, pijte veliko vode, jejte sveže sadje in zelenjavo.

Še dodatno pa jih lahko očistite in okrepite ter razstrupite z močnim pripravkom. Potrebujete pol limone, en kivi, eno banano, vejico sesekljanega peteršilja in skodelico vode.

Zmešajte vse sestavine, limono, kivi in banano olupite. Mešajte, da dobite gladko zmes, nato pa takoj popijte. Temu odličnemu pripravku, ki ga lahko pripravljate dvakrat tedensko in pijete zjutraj, pa lahko dodate tudi košček avokada, kak list surove špinače, zelja, kako jedrce oreha.