Neverjetni rezultati: Napitek, ki vam bo spremenil življenje

0
Bučno olje in semena so izredno zdravilna. (foto: freepik.com)

Tuji mediji pišejo o neverjetno zdravilnem pripravku, s katerim lahko v nekaj tednih bistveno izboljšate svoje zdravje in počutje.

Buče lahko jemo na tisoč in en način. Užitne so surove, kuhane ali pečene. So lahko prebavljive, vsebujejo zelo malo kalorij in pozitivni vplivajo na našo prebavo. obenem pa so buče izredno hranljive. Če jim boste dodali že samo začimbe, kot so peteršilj, poper, česen, lovor, ingver, muškatni orešček, boste dobili zelo okusno jed.

Buče vsebujejo veliko beta karotena, pa tudi močne antioksidante, ki ščitijo naše telo pred negativnimi vplivi. Krepijo naš imunski sistem, ščitijo pred rakom in preprečujejo rast tumorjev. Buče so polne vitaminov: C, E, K, skupine B ter folne kisline, mineralov, predvsem kalij, kalcij, železo in fosfor.

Buče so še posebej prijazno živilo do vseh tistih, ki imajo težave z želodcem in črevesjem. Pomagajo odpravljati zaprtost, lajšajo tudi težave z artritisom. Ščitijo naše oči in krepijo vid. Uravnavajo raven holesterola in nižajo nevarnega. Ščitijo pred boleznimi jeter in ledvic. Krepijo in zdravijo prostato.

Buče so naravni diuretik, kar pomeni, da pomagajo pri odvajanju odvečne vode iz telesa. So odlična pomoč za vse, ki bi radi shujšali.

Napitek, ki spremeni življenje

Povsem enostavno lahko pripravite zares odličen napitek, ki bo v nekaj tednih bistveno izboljšal zdravje in počutje. Z njim pa boste tudi veliko uspešneje shujšali.

Potrebujete 100 gramov sveže, surove in na kocke narezane buče ter deciliter in pol vode. Oboje zmešajte skupaj in dobro pretlačite s paličnim mešalnikom, da dobite tekoč napitek. Popijte vsako jutro na tešče, nato pa počakajte pol ure in si šele nato pripravite zajtrk.

Izvajajte to kuro nekaj tednov in po želji ponovite večkrat.