Napitek za 40 dni: razstrupi telo, odplavlja toksine in uničuje nevarni holesterol

0
Ingver je odličen tudi za hujšanje. (foto: freepik.com)

Preizkusite naravni recept, s katerim boste hitro in učinkovito razstrupili svoj organizem, se znebili strupenih toksinov, znižali raven nevarnega holesterola in si zelo izboljšali zdravje ter počutje!

Čiščenje in razstrupljanje organizma z naravnimi pripravki je varno, počutje se hitro izboljša, imeti morate le voljo in biti dosledni.

Česen in limona sta zelo zdravi živili, uporablja se ju tudi za čiščenje krvi, delujeta proti nevarnemu holesterolu, krepita organizem in preprečujeta nastanek hudih bolezni.

Tinktura, ki jo naredite iz vode, limone in česna, je zelo star in preizkušen način v ljudski medicini. Zelo je zdravilna, dokazano je bilo celo, da preprečuje nastanek raka, pomlajuje in obnavlja celice.

Za tinkturo, s katero boste očistili svoje telo, ga obnovili in se znebili slabega holesterola ter toksinov, potrebujete štiri glavice česna, štiri limone in tri litre prekuhane vode.

Česen razdelite na stroke in jih očistite. Limone dobro operite in jih narežite z lupinami vred. Oboje nato zmeljite. Mleto zmes dajte v steklen tri litrski kozarec in prelijte s toplo in prekuhano vodo do vrha. Dobro zaprite in postavite v hladilnik za tri dni. Nato precedite in tekočino hranite v steklenici v hladilniku.

Dnevno lahko popijete največ do 50 ml trikrat pred obrokom. z zdravilnim napitkom pa začnite počasi, najprej po žlicah, nato povečujte količino do 50 ml.

Kura naj traja 40 dni, naredite jo lahko enkrat letno. Opazili boste velike spremembe v zdravju, poleg vsega že naštetega se bo izboljšala tudi cirkulacija krvi, uravnal se bo krvni tlak, uredila prebava.