Najboljši recept za zdrave sklepe, kosti in vezi

Ananas je v veliko pomoč tudi pri hujšanju. (foto: freepik.com)

S starostjo se naše vezi, sklepi, kosti obrabljajo. Da bi preprečili te tegobe, da bi preprečili bolečine v sklepih, kosteh, hrbtenici, vam lahko zelo pomaga ta super nasvet!

Staranje je naravni proces, a ta s sabo pripelje tudi določene tegobe in težave. Prihaja do bolečin v sklepih, v kosteh, hrbtu, vratu. Tudi kolena vse bolj trpijo, mišice, vezi.

Pomagamo si lahko z raznimi naravnimi pripravki. Ta, ki ga ponujamo danes, krepi vezi, sklepe, kosti, kolena. Prav kolena so s starostjo vse bolj obremenjena, zato je prav, da jim posvečamo pozornost.

Ta super recept okrepi sklepe, vezi, okrepi kosti, kolena. Če ga boste redno uporabljali, bodo rezultati občutni v zelo kratkem času!

Potrebovali boste sedem gramov cimeta v prahu, 250 ml vode, skodelico ovsenih kosmičev, skodelico naravnega pomarančnega soka, dve skodelici narezanega svežega ananasa, 40 g zdrobljenih mandljev in 40 g naravnega medu.

Najprej v vodi skuhajte ovsene kosmiče, nato jih dajte v mešalnik, dodajte ananas, mandlje, pomarančni sok in med. vse skupaj dobro zmešajte, da dobite gladko zmes. Potresite s cimetom in spet dobro premešajte. Napitek je pripravljen!

Tak napitek si pripravljajte nekajkrat na teden. Če ne morete popiti toliko naenkrat, razpolovite sestavine. Pijte ga kadar koli tekom dneva, lahko zjutraj za zajtrk ali zvečer namesto večerje.

Ta napitek bo okrepil vaše sklepe in kosti ter odpravil bolečine. Poleg tega pa vsebuje mnogo mineralov in vitaminov, ki so zelo pomembni za naše telo. Okrepil bo vaše zdravje in počutje.