Najbolj enostaven recept, ki takoj pozdravi vneto grlo, odpravi kašelj, prepreči prehlad …

foto: pexels.com

Super naravni recept vam bo pomagal, da se boste v enem dnevu znebili vnetega grla, kašlja, pozdravili boste zamašeni nos in odpravili prehlad!

Ne posezite takoj po zdravilih proti kašlju, prehladu, vnetem grlu, ki jih lahko kupite v lekarni. Raje si pripravite domače zdravilo, ki je veliko bolj učinkovito.

Z domačimi zdravili je tako, da nimajo nobenih negativnih stranskih učinkov, cenejša so, hitro jih lahko naredite in zares delujejo, če jih jeste redno.

Za ta super recept boste potrebovali limono, ingver in med.

Vzemite kvalitetni med, če je mogoče ekološke limone. Če jih nimate, jih olupite in narežite na manjše koščke. Ingver olupite in naribajte. Oboje dajte v steklen kozarec, obeh sestavin vzemite v enakem razmerju. Nato pa čez nalijte še domači med. premešajte, dobro zaprite in postavite v hladilnik. Čez nekaj dni se bo zmes pričela gostiti, limona in ingver bosta spustila sok. Zdravilo bo pripravljeno.

Jejte po eno žlico dnevno. Pripravek lahko dodate tudi v topel čaj. Pripravljajte si tak recept nekaj tednov, jejte ga redno, pa boste videli, kako bodo vsi prehladi in gripe šle mimo vas.

Če pa ste že zboleli, če vas boli grlo, kašljate, imate zamašen nos, potem jejte kar po dve ali tri žlici tega pripravka vsak dan v toplem čaju. Hitro se boste pozdravili in okrepili.

Če tudi po nekaj dneh jemanja ne bo z grlom nič bolje, pa raje obiščite zdravnika, da preveri, če se vas ni morda lotila angina!