Izboljšuje spomin, krepi možgane, sluh in vid in še in še

0
foto: FreeDigitalPhotos.net

Ta naravni pripravek je tako močan, da si z njim lahko hitro izboljšate spomin, vid, sluh, se znebite odvečne vode iz telesa, hujšate … preberite in preizkusite sami!

Glavne sestavine tega naravnega in zelo močnega pripravka so sveži hren, neškropljena limona in med.

V prehrani se največkrat uporablja koren hrena, užitni in zdravilni pa so tudi mladi listi. Hren vsebuje mnogo vitaminov, mineralov in je zelo zdravilna rastlina. Nepogrešljiv bi moral biti pri mastnih obrokih, saj le te nevtralizira in pripomore, da se lažje prebavijo.

Hren čisti organizem, pospešuje metabolizem, preprečuje utrujenost, priporoča se ga tudi sladkornim bolnikom. Poleg tega pripomore tudi k razvoju zdravih bakterij v črevesju.

Hren je zelo obstojen, zavitega v alu folijo lahko hranite v hladilniku tudi do tri tedne. Če želite, da bi obstal še dlje, ga pomešajte s sladkorjem in limoninim sokom ali kisom. Tako pripravljen nariban hren bo obstal v zaprtem steklenem kozarcu tudi dlje časa.

Če želite s pripravkom, ki vsebuje tudi hren, izboljšati spomin, vid, sluh, pospešiti metabolizem, izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, potrebujete sledeče: 125 gramov hrena, tri neškropljene limone in tri žlice medu.

Najprej v multipraktiku drobno sesekljajte hren, nato dodajte z olupkom vred narezane limone in dobro zmešajte. Nato dodajte še tri žlice medu ter spet zmešajte, da dobite gladko zmes. Nadevajte naravni pripravek v steklen kozarec in hranite dobro zaprtega v hladilniku. Jejte po eno žličko dvakrat dnevno, lahko zjutraj in zvečer pred obrokom. Kura naj traja tri tedne.