Ena skodelica na dan in odvečnih kilogramov ne bo več!

(foto: freepik.com)

To je zagotovo eden najbolj enostavnih in najbolj učinkovitih receptov, s katerim lahko hitro uredite prebavo, okrepite in čistite črevesje ter zares shujšate!

Lanena semena vsebujejo minerale kot so kalcij, natrij, železo, fosfor, vsebuje pa tudi proteine, encime, linolno kislino. Ta semena so zares idealna za razstrupljanje celega telesa, za odpravljanje maščob, uravnavajo raven sladkorja v krvi, izboljšujejo delovanje metabolizma, zmanjšujejo apetit, napitek iz njih pa je zares odličen za hujšanje.

Če bi se radi znebili odvečnih kilogramov, potem si vsekakor morate pripraviti na napitek, ki bo poleg tega, da bo topil maščobo, vaše telo nahranil s potrebnimi minerali in ostalimi hranilnimi snovmi.

Zanj boste potrebovali 250 ml vode in ena do dve čajni žlički lanenih semen.

Lanena semena tik pred uporabo zmeljite, nanje nalijte vodo. Pustite v vodi vsaj nekaj ur, lahko tudi čez noč, nato pa pripravek pogrejte in kuhajte pet minut. Nato precedite in pijte tekom celega dneva. Popijte od ene do tri skodelice na dan. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste pili eno skodelico zjutraj na tešče, nato pa še pol ure pred vsakim obrokom.

Po rednem pitju boste opazili tudi, kako se bo polepšal videz vaše kože. Ta bo postala bolj gladka, zdrava in napeta. Uredila se vam bo prebava, izboljšalo se bo počutje. Po nekaj tednih rednega pitja pa bo vidna tudi velika sprememba na vaši tehtnici. Poskusite sami!