Čudežni napitek – vnetje grla pozdravi v 4 urah!

0
foto: freeimages.com

S tem zares super napitkom boste vneto grlo pozdravili v štirih urah! Recept so uporabljali že naši predniki in se z njim uspešno zdravili. Preizkusite ga, ne bo vam žal!

Kumina in vinjak sta živili, ki sta zelo uspešni pri zdravljenju vnetega grla in mandeljnov. S tem receptom lahko pozdravite vneto grlo v štirih urah, piše lijekizprirode.com.

To je močan recept, ki so ga poznali že naši predniki, z njim so se zdravili. In ker zares deluje, se ga uporablja še danes.

Kako pripraviti ta močan recept?

80 gramov mlete kumine prelijte z 200 ml vode in kuhajte na zmerni temperaturi 15 minut. Dobili boste gosto zmes, ki spominja na kavno usedlino. Precedite, dodajte 50 ml vode in spet kuhajte tako dolgo, da zavre. Nato odstavite in dodajte eno žličko vinjaka.

Pripravek pijte vsake pol ure po eno žličko. Že po dveh urah bo bolečina v grlu mnogo manjša, počasi bo izginjala. Po štirih urah zaključite z zdravljenjem. Če vas še vedno boli grlo, lahko nadaljujete in podaljšate pitje napitka na pol ure še za nekaj ur. Zelo pomembno je, da zdravljenje pričnete takoj, ko začutite, da imate boleče grlo.

Kot preventivo se ta recept priporoča vsem, ki imajo težave z vnetjem grla, z gripo, prehladom.