Naravna krema, ki takoj odpravi gubice okrog oči

0

Z leti se po obrazu pojavljajo gube. Te so še najbolj vidne ravno na področju okrog oči. S tem naravnim nasvetom pa jih lahko hitro zgladite!

Kreme proti gubam okoli oči so največkrat zelo drage. Zato je ta naravna krema toliko bolj dobrodošla. Ne vsebuje nobenih kemikalij, hitro jo lahko naredite sami in zelo uspešno gladi gube okoli oči in po vsem obrazu. Že po nekaj tednih uporabe boste opazili bistveno razliko.

Ali ste vedeli, da tanka koža okoli oči ne vsebuje maščobnih žlez? Prav zato je to področje na obrazu toliko bolj izpostavljeno staranju. Gubice so vidne hitreje in težje jih odpravimo.

A sedaj lahko kremo proti gubam okoli oči naredite sami. Potrebovali boste četrt skodelice olja avokada, sezamovega olja ali olja mareličnih koščic (te lahko kupite v lekarni ali v trgovini z zdravo prehrano), četrt skodelice gela aloe vera.

Sestavini zmešajte skupaj, da dobite gladko zmes, nato pa nadevajte v posodico s pokrovom. Vsak večer kremo na rahlo nanesite na področje okoli oči, seveda pa lahko s takšno kremo namažete celoten obraz.

Kremo hranite v hladilniku, rok uporabe je tri mesece.