Ste tudi vi kupili takšne izdelke v IKEI? Ne uporabljajte jih …

0
83
Foto: IKEA

IKEA je sprožila odpoklic krožnikov, skled in skodelic HEROISK in TALRIKA zaradi tveganja nastanka poškodb in opeklin. IKEA poziva vse, ki so kupili sklede, krožnike in skodelice HEROISK in TALRIKA, naj prenehajo z njihovo uporabo ter stopijo v stik s podjetjem IKEA za povračilo celotne kupnine.


V podjetju IKEA je varnost na prvem mestu, zato smo se odločili za uvedbo previdnostnih ukrepov in odpoklic skled, krožnikov in skodelic HEROISK in TALRIKA. Izkazalo se je namreč, da lahko pride do poškodb izdelkov (pok, zlom), zaradi morebitne vroče vsebine v njih in celo do opeklin pri uporabniku. Vsi naši izdelki so testirani ter skladni z relevantno zakonodajo in s standardi. Kljub temu je v nekaj primerih prišlo do poškodb.

Izdelke HEROISK in TALRIKA lahko vrneš v katerokoli IKEA trgovino ter prejmeš povračilo celotne kupnine. Dokazila o nakupu (račun) ni potrebno predložiti,” so zapisali na spletni strani IKEE.

Za več informacij se obrnite na brezplačno telefonsko številko 01/810-7781.

Za morebitne nevšečnosti povezane z odpoklicem, se opravičujejo.

IKEA je sprožila odpoklic krožnikov, skled in skodelic HEROISK in TALRIKA zaradi tveganja nastanka poškodb in opeklin. (foto: IKEA)