4 knjige, ki jih to poletje morate prebrati in kava, ki je ne boste pozabili

Prepoznate znake starostne okvare oči? (foto: freepik.com)

Med poletjem si vzamemo več časa tako zase kot za svoje bližnje in počnemo stvari, ki jih med letom ne utegnemo. Ena od teh je tudi branje ob dobri kavi. Spodaj predstavljamo štiri knjige, ki jih to poletje moraš prebrati in najboljše okuse kave, ki je pripravljena v manj kot minuti.

·       Brez tebe (Jojo Moyes): nadaljevanje uspešnice Ob tebi. Mladi Lou je brez Willa zelo težko. V svojem delu je nezadovoljna. Na kar v njeno življenje vstopi nova oseba, ki ji zatrese tla pod nogami. To je branje, ki te bo sprostilo in postreglo z ljubezensko zgodbo, ki bo polepšala dan kot to stori kava Barcaffè.  

·       Kako vzljubimo sebe (Bruno Šimleša): v knjigi nam avtor predstavi 12 ključnih korakov osebnega razvoja. Dotakne se tem kot so ljubezen, hvaležnost in odnosi. Skozi branje bomo prišli do orodij, ki nam bodo pomagala spoznati sebe. Kdaj je boljši čas za to kakor poleti? 

·       Igranje z ognjem (Tess Gerritsen): napet psihološki triler, ki bo ležerne poletne dni naelektril. Violinistka Julia med službenim potovanjem naleti na star notni zapis. Ob igranju tega zapisa na svojo violino njeno hčer privede do nasilnih dejanj. Odloči se, da bo misterij raziskala. Že veš, kakšen bo konec?

·       Veliki Gatsby (F. Scott Fitzgerald): knjiga, ob kateri bo naša domišljija imela prosto pot, a hkrati bo zgodba držala napetost. Gre za klasiko, ob kateri doživljamo razna čustva – od žalosti, jeze do ljubezni. Prihajajoče poletje je idealen čas, da premislimo o odnosih, ki ne posredno vplivajo na več ljudi okoli nas in o tem, kakšna čustva ob njih občutimo.

Ob branju pa nikakor ne sme manjkati dobra kava. Barcaffè Perfetto si lahko enostavno in hitro pripravimo kar doma. Tudi med najbolj napetim trilerjem, saj priprava kave traja le minutko. Kremast užitek, ki ga kava ponuja, nas bo popeljal še globlje v zgodbe. Izbiraš lahko med Barcaffè Perfetto Espresso, Barcaffè Perfetto Macchiato Irish Cream, Barcaffè Perfetto Cappuccino in Barcaffè Perfetto Caffè latte. Tukaj lahko preveriš, katere kapsule so kompatibilne z aparati Nescafe Dolce Gusto in katere z aparati Nespresso: Barcaffè Perfetto

Brezplačna objava