Osebna izkušnja: Mešanica z medom, ki jo obožujemo vsi

0
62
(foto: Freepik.com)

Letos smo se v naši družini na obrambo pred virusi in bakterijami dobro pripravili. Pobrskali smo po spletni strani Apinature, ki nas je prepričala s svojimi kvalitetnimi izdelki.

Za otroke sem naročila izdelke iz linije Osito sanito in pridno jih jedo že od začetka oktobra dalje. Tudi midva z možem sva želela k svoji prehrani dodati prehranski izdelek, ki bi nama pomagal krepiti zdravje in ohranjati energijo. Ker imava oba zelo rada med in ker sva slišala o dobrih lastnostih matičnega mlečka in propolisa, sva se odločila, da preizkusiva Api Royal Coctail. V njem je mešanica cvetličnega medu, propolisa, cvetnega prahu in matičnega mlečka.

Izdelek sva naročila preko spletne trgovine Apinature in ga takoj tudi dobila. Dandanes je spletna trgovina velika prednost, sploh za starejše, ki so bolj ranljivi zaradi okužbe z novim koronavirusom, k sreči lahko kvalitetne izdelke naročijo pri Apinature in si krepijo zdravje.

Kozarček Api Royala Coctaila ima samo eno slabost – prehitro ga zmanjka! Že takoj, ko sva ga z možem preizkusila, sva si bila enotna, da ga je škoda dodajati v čaj, saj je zares vrhunskega okusa. Vsak dan sva si privoščila po eno žličko, mešanica se kar stopi v ustih in uživala v okusu. Api Royal Coctail poteši tudi željo po sladkem, zato je priporočljiv tudi za tiste, ki bi radi shujšali, pa se s težavo upirajo sladkim jedem! Poleg tega vrača energijo in pomaga krepiti zdravje.

Midva sva en kozarček že izpraznila, sedaj pa sva naročila kar dva. Ugotovila sva namreč, da ga imajo zelo radi tudi otroci, tako da v medenem okusu uživa vsa družina.

Zares priporočam vsem tistim, ki se veliko ukvarjajo s športom, ki želijo okrepiti svoje zdravje, si povrniti energijo in uživati v sladki in kvalitetni mešanici z medom.

Brezplačna objava