Ksenija Benedetti in Boris Cavazza se zavedata, kako pomembno je zdravje

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza (foto: Facebook)

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, nekdanja vodja protokola RS, Ksenija Benedetti je ponosno objavila fotografije svojega soproga, priznanega in priljubljenega igralca Borisa Cavazze. Fotografije so bile posnete med predavanjem, ki ga je Cavazza izvajal na Akademiji za poslovni protokol.

Ksenija Benedetti, ki je objavila nekaj fotografij iz predavanja, je med ključnike dodala tudi #vizir, s tem je pojasnila, da se Boris drži navodil stroke, ki opozarja, kako zajeziti koronavirus. A tudi pod njeno objavo se je oglasilo nekaj skeptikov, ki še vedno menijo, da je covid-19 nekaj, kar bi lahko odpravili z levo roko in upoštevanje navodil stroke ni potrebno.

Tudi zato je toliko bolj pomembno, da se preko družbenih omrežij oglašajo znane osebnosti, ki spodbujajo ostale k upoštevanju ukrepov. Nenazadnje so ukrepi dobronamerni in z njimi slovenski strokovnjaki na vsak način poskušajo zavarovati bolne in ranljive skupine, med katere spadajo tudi starejši.

Utrinek ponedeljkovega predavanja – delavnice s Sebastianom Cavazzo na Akademiji za poslovni protokol. Varno in zdravo. #poslovnaodličnost #znanjezasanje #vizir

Objavil/a Ksenija Benedetti dne Petek, 18. september 2020