Zanimivo: Kaj se zgodi, če postavite pod posteljo skrinjico z zakladom?

Skrinjica z zakladom prinaša blaginjo. (foto: pixabay.com)

Starodavna kitajska veščina Feng šui ureja naš prostor bivanja na način, da se počutimo bolje na vseh življenjskih področjih. Vas zanima, kaj se zgodi, če pod posteljo postavite škatlico ali skrinjico z zakladom? Preberite.

Feng šui svetuje, da je prostor pod posteljo vedno prazen, saj je le na tak način energija pretočna. Če bomo pod posteljo shranjevali različne predmete, če bomo tja postavljali stvari, ki jih ne potrebujemo več, bo naš spanec manj kvaliteten, morda se bodo pojavile celo težave z nespečnostjo.

Prostor pod posteljo bi moral biti odprt in čist, z eno izjemo. Če boste pod posteljo postavili škatlico z zakladom, boste privlačili v svoje življenje bogastvo.

Kakšna škatlica in kakšen zaklad je primeren?

Škatlica z zakladom je v Feng šuiju simbol, ki izpolni določeno željo. Najboljše je, če izberete leseno škatlico, saj drevo predstavlja prizemljeno energijo rasti, napredka in delovanja.

Kaj pa zaklad? Kako ga izbrati?

Najbolje je, da se vprašate, kaj vas osrečuje, česa si želite, kaj vam predstavlja pozitivne stvari v življenju, itd. izberite torej predmete, ki so za vas vir veselja, blaginje, uspeha.

Če želite več denarja, v škatlico položite nakit, zlat predmet, bankovec. Nikar pa vanjo ne polagajte kovancev.

Če želite v življenje privabiti več ljubezni, v škatlico položite srček ali predmet, ki za vas simbolizira ljubezen.

V škatlico lahko odložite tudi papir, na katerega zapišete, kaj si želite.

Vsekakor se splača narediti takšen preizkus, kajne? Morda pa bo deloval!