ESTADO PURO GINKGO 6500 mg – Prehransko dopolnilo na osnovi ekstrakta listov Ginka

Prehransko dopolnilo na osnovi suhega ekstrakta listov ginka, koncentriran v razmerju 50:1 ter standardiziran na 24 % ginko flavonskih glikozidov in 6 % terpenlaktonov.

LASTNOSTI:

Za suhi ekstrakt listov ginka, ki se uporablja v čistem stanju, je značilna največja koncentracija aktivnih učinkovin, ki v primerjavi s svežo rastlino doseže razmerje 50:1. Poleg največje koncentracije je ekstrakt standardiziran v aktivnih učinkovinah z večjo fiziološko aktivnostjo, kar zagotavlja učinkovitost izdelka.

Vsaka kapsula vsebuje 31,2 mg ginko flavonskih glikozidov in 7,8 mg terpenlaktonov (ginkgolidi A, B, C, J in bilobalidi).

Strog nadzor kakovosti potrjuje čistost ekstrakta, preprečuje možnost ponarejanja in zagotavlja pristnost vrste Ginkgo biloba.

Poleg tega rigorozne analize potrjujejo odsotnost alergena ginkolne kisline, pa tudi težkih kovin, aflatoksinov in pesticidov.


SESTAVINE: 

suhi ekstrakt listov ginka v razmerju 50:1, standardiziran na 24 % ginko flavon glikozidov in 6 % terpenlaktonov 130 mg, razredčilo (maltodekstrin), želatinasta kapsula in sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid).

AKTIVNE SESTAVINE (NA 1 KAPSULO) :

Suhi ekstrakt listov ginka v razmerju 50:1    130 mg (enakovredno 6.500 mg listov v prahu)
– Vsebnost ginko flavonskih glikozidov 31,2 mg
– Vsebnost terpenplanktonov 7,8 mg

POMOŽNE SNOVI: Razredčilo (maltodekstrin), želatinasta kapsula in sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid).

ALERGENI : Ne vsebuje alergenov.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA: 1 kapsula na dan.

VSEBINA: 40 kapsul.

Več najdete tukaj.

Brezplačna objava